Sieradenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Sieraden (onderhoud)tips

Hoe blijven je sieraden lang mooi en passen alle armbanden van sieradenwinkel om mijn pols? Hier vind je de beste tips voor meer sieradenplezier.

Zo heb je lang plezier van je sieraden!

Bewaar je sieraden op een donkere plek

Draag je je fluoriderende armband niet meer omdat de hippietijd allang voorbij is? Als je je armband op een plek bewaard waar geen licht en vocht bij kan, kun je hem zo  weer tevoorschijn toveren als er over 15 jaar een fluoriderende trend aanbreekt. Dit geldt natuurlijk voor al je sieraden. Bewaar je sieraden ook niet bij elkaar in 1 doos, beter is om ze in losse doosjes te bewaren of in een doosje met aparte vakjes.

Voorzichtig met crèmes

In de zomer hebben sieraden meer te lijden dan in de winter. Hoe dat komt? In de zomer gebruik je vaak meer bodylotion (aftersun). Dat vinden de meeste sieraden niet zo fijn. Smeer je in voordat je je ketting omdoet en laat de crème me minimaal 30 minuten inwerken. Als het echt een warme dag is (en zeker op het strand!) kun je het beste je sieraden even in je handtas stoppen. Van transpiratie en zonlicht houden de meeste sieraden niet.

Parfum, even opgelet

Wat voor bodylotion geldt, geldt ook voor parfum. In parfum zit alcohol en vaak best bijtende stofjes waar je sieraden liever niet mee in aanraking kopen. Overigens ook je oorgaatjes niet, ze kunnen van parfum behoorlijk gaan irriteren. Dus alvorens je je lievelingsoorbellen in doet, heb jij je parfum opgedaan.

Regelmatig ontsmetten

Zeker als je nog niet zo lang oorbellen draagt is het belangrijk je oorbellen en je oorgaatje regelmatig te ontsmetten. Dat kan bijvoorbeeld met jodium, Betadine of Steridon. Te koop bij bij elke drogist.

Vocht vermijden

Misschien overbodig te zeggen, maar draag je sieraden niet tijdens het sporten of douchen. Laat je sieraden ook niet in de badkamer liggen. Door vocht kan je sieraad groen of blauw uitslaan terwijl je juist zo gek was op je zilver met roze ketting!

Tips en info over onze sieraden

  • Al onze sieraden worden geleverd in een prachtig bewaardoosje.
  • Vele armbanden in ons assortiment zijn in maat verstelbaar en daardoor geschikt voor elke pols.
  • De meeste kettingen hebben een handige verstelbare sluiting, zo zit je ketting altijd goed.
It was good for my dinner
Abraham
kwalitatief uitstekende das aangeschaft! Voor een zeer scherpe prijs.
Kevin
Kwaliteit top. Kleuren op de foto komen goed overeen met de werkelijkheid.
Souf
2e keer dat ik hier een strik heb besteld, net als de vorige keer ben ik ook deze keer erg tevreden over wat ik heb ontvangen.
Michael Prager

Verwerking bestelling bij Bretelswinkel lijkt mijn goed. Direct over bestelling geïnformeerd.

Joop Vreugdenhil
Geweldige service en mooie producten. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Carolien Monteiro

Betaal veilig online

×